Laden...
In het kort
Samenvatting
Wie houdt er nou niet van de geur van versgebakken brood? Er zijn maar weinig dingen die zo veel voldoening geven als brooddeeg kneden en laten rijzen, om vervolgens te genieten van de heerlijke geur als uw perfecte brood in de oven staat.
Deze nieuwe verzameling broodrecepten neemt alle stress van het bakken weg. In de inleiding vindt u kennis die generaties lang is opgedaan - het gebruik van gist, de beste manier om te kneden, het kiezen van het juiste soort meel en wat u moet doen als er iets misgaat.
- 500 recepten voor alle soorten brood: hartig en zoet, traditioneel en exotisch, broden voor het ontbijt en het diner, en broden die het resultaat zijn van de eeuwenoude kennis van broodbakkers.
- Inclusief platbroden en andere ongegiste broden, plus glutenvrije en zuivelvrije broden.
- Veel recepten zijn zo snel en simpel dat u ze gemakkelijk in uw wekelijkse schema kunt inpassen. Zo kunt u zo vaak u maar wilt en zonder stress genieten van zelfgebakken brood.
In het kort
Wie houdt er nou niet van de geur van versgebakken brood? Er zijn maar weinig dingen die zo veel voldoening geven als brooddeeg kneden en laten rijzen, om vervolgens te genieten van de heerlijke geur...
Specificaties
Auteur
Carol Beckerman
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
Taal
Nederlands
Aantal pagina's
288
Ondertitel
500 recepten voor alle soorten brood, hartig en zoet, traditioneel en exotisch
Formaat
Hardcover
Publicatiedatum
4 februari 2014
ISBN
9789048308521
Wij helpen je graag!
Kom je er niet direct uit? Wij helpen je graag met al jouw vragen.
Misschien vind je deze boeken ook leuk...
Leuk om te lezen naast "500 broodrecepten"